Weboldal készítés

Olyan legyen a weboldalad,

mint amilyen a vállalkozásod

 

Nálunk gyors, megbízható, keresőbarát, mobilbarát és vevőszerző

Szentelsz elég figyelmet a weboldaladra?

 

Az online tér a valóság digitális leképződése, szóval ott sem mutatkozhatsz be kevésbé igényesen, mint a valóságban! Persze, csak ha profitálni is akarsz az online jelenlétedből.

A weboldalad a boltod, az irodád, a tárgyalótermed. Nem engedheted meg magadnak, hogy ennek kialakítására csekély figyelmet szentelj!

Sokan azt gondolják, pusztán a weboldal szöveg az, ami az érdeklődőket vásárlóvá teszi és ami miatt a Google is szeret egy honlapot. Pedig ez egy téves elképzelés.

A tartalom mellett ugyanolyan fontos a funkcionalitás, a látvány és az, hogy egyértelmű legyen az út, amit a látogató majd ebben a térben bejár, míg eléri az általad kijelölt célt, vagyis a kosarat, majd a pénztárt. Na, meg a gyorsaság. Az is nagyon fontos.

5 másodperced van, hogy hass! Tudtad?

 

Nagyjából ennyi időt ad akaratlanul egy átlag internetező, hogy felkeltsd az érdeklődését, ha nem sikerül, keres mást. Választék mindig van bőven. De mire elég ez a néhány másodperc? Tudod milyen könnyű elvesztegetni?

Van, akinek a weboldala ennyi idő alatt be sem tölt. Miért? Sok féle oka lehet. De egy biztos: a világ leglátványosabb internetes felülete is ismeretlen marad, ha lassú, szinte senki nem fogja látni!

A gyorsaság mellett a responzivitás is alapfeltétel, és nem csak a Google kedvéért kell mobilbarátnak lenned! Ha még eddig nem tetted, akkor nézd meg az Analytics-ben, hányan látogatják mobilról a felületedet. Így már biztosan érted, miért tartozik a legfontosabb szempontok közé a telefonos nézet.

Tehát, milyen lesz az új weboldalad, ha ránk bízod a kivitelezést?

Gyors lesz

 és senki nem fogja megunni az életét, amíg betölt

Megbízható lesz

nem fog szétesni, hibakódokat kiírni, a funkciók működni fognak

Keresőbarát lesz

mert ismerjük a Google szempontjait és be is tartjuk őket készítésekor

Mobilbarát lesz

és tableten, laptopon, meg az összes méretű monitoron is csodásan fog mutatni

Vevőszerző lesz

mert aki megnyitja, kijelölt úton halad majd a pénztár felé

És hogyan fogjuk elérni, hogy tökéletesen tükrözze majd vállalkozásodat?

 

Csak úgy lehet eredményes weboldalt létrehozni, ha teljességgel átlátható, milyen célt hivatott elérni.

Másra van szükség egy webshophoz, ami széles körű értékesítésre van szánva, mást kell figyelembe venni, ha csak egy adott vásárlói réteget célzunk meg és vannak olyan weboldalak is, ahol szolgáltatásokat kínálunk, vagy éppen nem is az eladás a fő funkció.

Sok-sok egyeztetés előzi meg a kivitelezést, így biztosan meg tudjuk valósítani az elképzelésedet, és közben a weboldal rendeltetésének megfelelő funkciókat részleteket is maradéktalanul ki tudjuk alakítani.

Nyugi! Bevonunk a döntésekbe, és előre, egy részletes árajánlatban összegezzük Neked, milyen feladatok elvégzésére lesz szükség és ez összességében mennyibe fog kerülni.

Nálunk csak pozitív meglepetések érhetnek!

Szóval, mikor kezdjük?

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások