termékfotózás

A jó termékfotó nem illusztrál. az elad!

Egyedi, látványos, exkluzív, érzékletes

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen különbségek lehetnek termékfotó és termékfotó között?

Termékeidet bemutathatod statikusan, különböző szögekből lefotózva. Itt tudsz játszani a háttér színével, de hangulatot is hozzáadhatsz a képekhez, ha használsz például kiegészítőket a kompozícióhoz.

Bizonyos termékeket érdemes használat közben ábrázolni. Hidd el, így sokkal könnyebb átadni a legfontosabb információkat, ami a termékhez kapcsolható, aminek köszönhetően jobban el tudja képzelni érdeklődőd, milyen lenne termékedet birtokolni.

A kreatív termékfotók sokszor izgalmasabbak és élettelibbek a statikus, egyszerű fotóknál, de más is a célja ezeknek a fotóknak. Itt nem csak tényeket közlünk, hanem igyekszünk bemutatni a termék „lelkét”.

A Lifestyle termékfotók az érzést adják át, amit az ábrázolt termék okoz tulajdonosának. Itt már nem is a feltétlenül a termék, hanem inkább a hívogató kontextus van a középpontban.

Ugye, milyen izgalmas?

Professzionalitás a látásmódban, igényesség az eszközökben

Közhelyesnek tűnhet, hiszen az okostelefonok világában már mindenki félprofi fotósnak érezheti magát, mégis hidd el nekem, hogy az igazán vevőszerző termékfotókhoz megfelelő felszerelés kell.

És nem csak fényképező, de fények is, háttér, vaku, és a legfontosabb: a fotós szeme.

Mert a termékfotózás sem a fényképezőgép elkattintásával kezdődik.

A fotós művész, neki víziói vannak. De még jobb, ha a fotós marketinges is, és tudja, mivel lehet az emberekre jól hatni.

Na, ezért érdemes termékfotóidat a Boom Premier Studio-val csináltatni. Így több legyet is üthetsz egy csapásra!

 

Miért éri meg profi termékfotókra költeni?

Amikor elindul egy vállalkozás, akkor az ember sok költséget próbál megúszni, forrásokat csoportosítgatni…hiába, ilyenkor még kevés, vagy nagyon nincs is bevétel, meg kell fontolni mire költünk.

Sokan a termékfotózás árát is megspórolják, és félprofi vagy éppen amatőr képekkel töltik meg a webáruházukat, vagy beérik a gyártó képeivel.

Nem állítom, hogy nincs olyan helyzet, amiben ez megengedhető, de gondold csak végig, mi mindenre fogod a fotóidat felhasználni.

1. Ezek illusztrálják majd termékedet az áruházban, ahol a vevőid nem tudják megfogni, egy képnek kell a termékedet eladni. Képes lesz erre az a kép, amit te készítesz?

2. Kikerül majd a Google Boltba is, így a hasonló fotók között fog megjelenni. Vajon ez ciki lesz?

3. Kikerül a Facebook és Instagram boltodba is, ahol az emberek szeme csodaszép és hatásos képekhez van szokva. A te képed hatni fog rájuk?

Tehát elmondhatjuk, hogy a képek erejét alábecsülöd, ha nem fordítasz elkészítésükre forrást és figyelmet. És így nagyon nehéz lesz eladásokban a konkurencia fölé kerekedned.

Hiába vagy ott mindenhol, ha az emberek nem bíznak benned.

Gondold csak végig, Te hányszor zártad be olyan webáruháznak az oldalát vásárlás nélkül, ahol a képekkel nem tudták elnyerni a bizalmadat?

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik a folyamat, ha profi képeket rendelsz?

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások