Online MarketinG

Sikerdíjas Szolgáltatás

Ez nem kevesebb, mint egy hiánypótló és sokak által várt lehetőség! Most teret adunk a professzionális marketing alkalmazására azon vállalkozásoknak is, melyek nem rendelkeznek nagy tőkével, vagy félnek akár havi több százezret kiadni egy sokszor bizonytalan kimenetelű szolgáltatásért!

Ki ne akarna ebbe belevágni?

online_marketing_analytics2

Realizálható haszon, kockázat nélkül!

Az online marketing sosem volt olyan fontos , mint a jelenlegi helyzetben, hiszen a személyes kapcsolatok visszaszorulásával az életben maradás sokszor egyetlen záloga, ha kihasználjuk vállalkozásunk működtetésére az online teret. De nem elég jelen lenni, fontos, hogy észre is vegyenek minket, kitűnjünk a nagy zajból és forgatagból! Számos olyan marketing eszköz létezik, mely az weboldalakat jobban láthatóvá, a szolgáltatásokat vagy termékeket kívánatosabbá teszi az érdeklődők számára. Egy kezdő számára ezek a módszerek sokszor ismeretlenek, az ügynökségek vagy szakemberek megfizetése sok kisvállalkozás számára szinte elérhetetlen álom! Tapasztalatunk szerint pontosan azok a vállalkozások maradnak ki legtöbbször a hatékony marketing alkalmazásának lehetőségéből, melyeknek a leginkább fontos és szükséges lenne, hogy mihamarabb növekedni tudjanak. És az ördögi kör itt be is zárulhatna, hiszen ha nem jutsz el a célcsoportodhoz, nincs növekedés, ha nincs növekedés, nincs tőke a még nagyobb forgalmat előidéző eszközök használatára. Te is gondoltál már arra, hogy mennyivel egyszerűbb lenne vállalkozásod felfuttatása, ha professzionális segítséget kaphatnál a marketingben? De aztán el is hesegetted a gondolatot, hiszen tudod, hogy ezek a szolgáltatások egy kezdő, vagy tőkehiányban szenvedő vállalkozás számára túl sokba kerülnek? Ha a kérdésre a válaszod igen, akkor pontosan neked hoztuk létre sikerdíjas marketing szolgáltatásunkat, mellyel segítséget kívánunk nyújtani azoknak a vállalkozásoknak is, akik lehetőség hiányában eddig nem rúghattak labdába az online térben!

A következő szolgálatásainkat ajánljuk fel Neked!

Brand építés & Stratégia

Egy jól felépített márka előbb-utóbb mindig megtalálja közönségét

Social Media Management

Közösségi oldalaidat könnyedén megtöltjük professzionális tartalommal

Adatok elemzése

Speciális programok segítségével, pontos adatokra támaszkodunk

SEO

Elérjük, hogy weboldalad a Google szemszögéből is értékes legyen

Szövegírás

Marketing alapú, célirányos, kulcsszavazott szövegírás, SEO- és google barát szemlélet

Hirdetés kezelés

Nálunk Google, Facebook és Instagram hirdetéseid is jó kezekben vannak

Weboldal elemzés

Megtalálunk minden hibát, ami a vásárlást gátolhatja, az oldaladat lassíthatja

Email Marketing

Ne higgy azoknak, akik szerint ez elavult módszer! Bebizonyítjuk az ellenkezőjét!

Az eredmények magukért beszélnek

 

Bár első ránézésre egy laikus számára úgy tűnhet, hirdetéseket beállítani nem nagy dolog, és azok szövegét megírni sem komoly feladat, és a marketing talán szakértelem nélkül is könnyedén megoldható, de hagy szemléltessük most egy példával, mi is a különbség a professzionális és az amatőr marketing között.

Vegyünk példának egy cukrászt, aki több éves tapasztalattal és átfogó szakértelemmel rendelkezik a munkája területén. És vegyünk Téged, átlagos laikust, akinek rendelkezésére áll ugyan az a recept, mint a cukrásznak, és tegyük fel, hogy meg is van hozzá minden felszerelésed, hogy tortát készíts. Az is lehet, hogy már sokszor sütöttél süteményt, és a szakkifejezéseket is hellyel közzel érted, vagy legalább is tudod, hol kell utána nézni a szükséges műveleteknek. Vajon van esélye annak, hogy a Te tortád ugyan annyira lesz jó, mint a profi cukrászé? Természetesen van, de elenyészően kevés. Ennek pedig nem más az oka, mint hogy ő pontosan tudja is, mit csinál. Ismeri, mi a különbség az elmélet és a gyakorlat között, hogy a krém sokkal finomabb, ha egyel több tojás, és fele annyi cukor van benne, mint a receptben, és arról már nem is beszélve, hogy tapasztalatának köszönhetően az ő tortája valószínűleg fele annyi idő alatt és sokkal kevesebb kudarc árán fog elkészülni, mint a tiéd.

A marketig is olyan feladat, amit valóban, ilyen-olyan szinten bárki el tud végezni, de persze a legfontosabb kérdés mindig az, hogy mi a cél. Ha Neked belefér a kockázat, hogy a rengeteg órányi tanulást követően még sokáig kudarcot kudarcra halmozz, és a saját bőrödön tapasztald meg a helyes módszereket, akkor érdemes belevágnod saját kezűleg vállalkozásod marketingjébe. Előfordulhat, hogy az első néhány hirdetésed büdzséjét maximum tanulópénznek tudod elkönyvelni, de az is előfordulhat, hogy akaratlanul is egy teljesen rossz üzenetet közvetítesz célcsoportodnak, amit utána nagyon nehéz lesz kiküszöbölni. Mint igényes és megfontolt vállalkozó, mindenképpen fejlesztened kell magad az online marketing területén, de nem kell feltétlenül a saját bőrödet vinned ezért a vásárba! Ha kész megoldásokra, eredményekre és felesleges köröktől mentes folyamatokra vágysz, akkor érdemes megbíznod ezzel a feladattal egy szakembert.

online_marketing_analytics

Szolgáltatásainkról bővebben

Brand építés & Stratégia

Jó hadvezér haditerv nélkül nem indul harcba! Döntsd el te, mit gondoljanak mások rólad!

Olvass tovább

A pontos megtervezés, az átgondolt, egymásre épülő struktúra elengedhetetlen a profi munka kivitelezéséhez. Tapasztalatból tudjuk, hogy egy vállalkozásról alkotott kép rendkívül sokban múlik azon, hogy tudatosan milyen képet festünk róla. Nagyban befolyásolhatjuk a leendő célközönség véleményét, hozzáállását, és természetesen bizalmát is egyaránt.

Persze, vannak olyan helyzetek, amikor ezt önmagától is kialakul, de lássuk be, a mai rohanó, felgyorsult világban, és feszített környezetben nem alapozhatunk erre!

Egy termék vagy szolgáltatás értékesítésének menetét és tempóját leginkább a piac, és az ahhoz való alkalmazkodás befolyásolja, így ha valódi eredményeket szeretnénk belátható időn belül, nem hagyatkozhatunk másra, csak tűpontos mérésekre, és adatokra.

Social Media Management

Ott lenni csupán lehetőség, de kitűnni és a figyelmet felkelteni komoly munka.

Olvass tovább

A közösségi platformok ma már életünk szerves részévé váltak, szinte kortól függetlenül mindenki ezeken keresztül éli szociális életének nagy részét. Lehet ezen háborogni, gondolhatjuk, hogy milyen szomorú, hogy a közösségi élet az online térbe költözött, de ez a tényen biztosan nem változtat. Miért ne élnénk inkább a kialakult helyzettel ahelyett, hogy küzdünk ellene?

Egy átlagos felhasználónak is minimum több száz ismerőse van, rengeteg oldalt, márkát, vállalkozást követ, így értelemszerű, hogy minden nem juthat el hozzá, amit látni szeretne, ami érdekelheti őt. Sok algoritmus dolgozik azon, hogy a legspecifikusabb tartalmakat lássa minden egyes felhasználó, és hogy kiszűrje azt, ami kicsit is érdektelen. Ha ezt a gondolatmenetet megfordítjuk, és a vállalkozás szemszögéből nézzük, könnyedén megérthetjük, hogy a minőségi tartalom megosztása, és annak módszeres terjesztése az egyetlen záloga annak, hogy minél több embert elérhessünk célközönségünkből, emellett pedig fel is figyeljenek ránk.

Számos olyan módszer létezik, mellyekkel növelhetjük az eléréseket, és ez egészen biztosan kihatással lesz a márkaismeretre, ezáltal pedig a vásárlásokra is egyaránt!

Adatok elemzése

Az adatok begyűjtése csak az első lépés, de ennél fontosabb, hogy mit kezdünk velük!

Olvass tovább

Manapság már elengedhetetlen a sikeres online marketing folyamán, hogy folyamatosan monitorozzuk a piacot, megértsük, a lezajlódó folyamatokat, és értékeljük a mozgásokat, változásokat rövid időn belül. 

Kedvező ezzel kapcsolatban, hogy számos kiváló program áll rendelkezésünkre, melyeken keresztül kiterjedt adatokra, információkra tehetünk szert, de kérdés, hogy hogyan használjuk fel ezt a fegyvert a saját javunkra. 

Az adatok megfelelő kezelésével és elemzésével elérhetjük, hogy weboldalunk a lehető legoptimálisabb módon funkcionáljon, hogy a látogatók olyan információkhoz jussanak, amik számukra igazán relevánsak, és hirdetéseinket is sokkal pontosabban, hatékonyabban tudjuk becélozni.

SEO

A legpompásabb weboldal sem ér semmit, ha azt a felhasználó nem találja meg

Olvass tovább

Számos tényező befolyásolhatja, hogy egy weboldalt mennyire találja a Google hasznosnak, és hová sorolja azt a keresési ranglistán. Természetesen ma már fizetett hirdetések útján rögtön az élre kerülhetünk, azonban ha belefektetjük a kellő munkát, hosszú távon, akár hirdetés nélkül is az első oldalra kerülhetünk a számunkra fontos kulcsszavakra.

Fontos, hogy az oldal SEO szempontból jól beállított, optimalizált legyen, és a rajta található szövegek is a felhasználók szempontjából relevánsak, megfelelően kulcsszavazottak legyenek. Emellett a kívülről befelé mutató linkek száma is meg fogja határozni a keresőben elfoglalt helyünket.

Vigyázni kell azonban, hiszen a Google algoritmusai érzékenyek a manipulációra, könnyen felfedezik azt. Emiatt is fontos, hogy ez a folyamat profi kezekben legyen.

Szövegírás

Hogyan adnád el nekem a termékedet, ha csak egyetlen mondatot mondhatsz?

Olvass tovább

A marketing orientált szövegírás legnagyobb kihívása sokszor nem is az ésszerű és érthető fogalmazásban rejlik, hanem abban, hogy hogyan hívjuk fel magunkra egyáltalán a figyelmet. 

Felgyorsult információs társadalmunkban csak úgy ömlik ránk mindenhonnak a kommunikáció, és az agyunk sokszor akár észrevétlenül, de akár tudatosan is szelektál. Ha valami az első pár másodpercben nem kelti fel a figyelmet, okafogyottá válik számunkra azt elolvasni, és ezt nem változtatja meg az sem, hogy az ominózus szövegben számunkra 100%-osan releváns információ van. 

Másrészről a technika fejlődésének köszönhetően egyre inkább szorítják ki a képi tartalmak, vizuális kontentek az írott szöveget, így ha valóban az a cél, hogy felkeltsük a figyelemt, ott nagy koncentráltságra, és méginkább szakmai tudásra van szükség. 

Hirdetés kezelés

Ugyan abból a pénzből elérhetsz 1 embert is, vagy akár 100-at! De ez még csak a kezdet.

Olvass tovább

Sokszor elhangzik az a mondat, hogy a Facebook hirdetéskezelője olyan egyszerű, hogy azt szinte bárki tudja kezelni. Miért is fizetnénk olyan szolgáltatásért, amit mi magunk is, néhány kattintás segítségével el tudunk végezni. 

Már korábban egy példán keresztül szemléltettem, mi is a különbség aközött, mikor a marketinget egy laikus és amikor egy profi végzi. A hirdetés beállításakor sem az indító gomb lenyomása lényeg, ezt persze bárki megteheti. A lényeg a tűpontos célzásban, a potenciális célközönség elérésében, és a lehető legtöbb konverzió elérésében van. 

Hiába látja akár több 1000 ember is a hirdetésed, ha nem vásárolt senki, nem igaz? De ha csak ketten látták, de ők mind a ketten pénzt is hagytak nálad, akkor a hirdetésed sikeresebb volt, nemde?

Dinamikus hiredtéskezelésünk során folyamatosan monitorozzuk a kampányok egyes elemeit, és az eredmények függvényében teszünk lépéseket. 

Website elemzés

Kitartó munkával felderíthetjük az összes vásárlást megakasztó problémát, és javíthatjuk is azokat.

Olvass tovább

Ha csak a saját internetezési, online vásárlási szokásaidat figyeled meg, könnyedén felismerheted, hogy számos oka lehet annak, ha végül úgy döntesz, nem vásárolsz meg egy terméket, vagy nem veszel igénybe egy szolgáltatást. 

A weboldalon rengeteg minden múlik, hiszen ha lassú, ha nem elég funkcionális, ha nem megfelelő a tartalma, a felhasználó kilép, és lehet, hogy a rossz élménynek köszönhetően soha többé nem tér vissza. A teljes bizalom elérése kulcsfontosságú, és ezt csak megfelelően optimalizált, jól működő internetes platformmal lehet elérni.

Mi segítünk, hogy ne legyen fennakadás, kiküszöböljük a problémákat, hiszen manaság már nagy luxus emiatt vásárlókat, ügyfeleket veszíteni.

Email Marketing

Egy régi eszköz újra töltve, akár csodákra is képes lehet! Próbáld csak ki!

Olvass tovább

Egy vállalkozó szinte legnagyobb értéke a címlistája, melyen keresztül személyre szabott, pontos információval láthatja el vásárlóit, érdeklődőit. Míg korábban az e-mail lista építés egy nagyon időigényes és komplikált folyamat volt, manapság már szinte az egész rendszer automatizálható, és remek eszközök használhatóak rajta, hogy a valódi célközönségünket így célzott tartalommal bombázhassuk.

Az adatvédelmi törvényeknek 100%-ban megfelelő, modern megoldások elérhetőek, így az e-mail marketing nem csak egyszerűbb, de hatásosabb is lehet, mint valaha! Kár lenne azt a ziccert kihagyni, hiszen a marketing ezen formájának eredményei, következetes és átgondolt használat mellett, még mindig magasabbak a mérések szerint, mint a többi szektorban.

Miért hagynád ki?

Mint láthattad, szolgálatatási kínálatunk komplex megoldásokat nyújt a vállalkozások számára, hogy a professzionális marketinget alkalmazva jussanak előrébb céljaik megvalósításában. Egy jól felépített stratégia alkalmazása, és a piac legmodernebb megoldásai meggyőzhetik a célközönségüket arról, hogy nálad költsenek. Mi tudjuk, hiszen már sokszor megtapasztaltuk, hogy a legtöbb vállalkozás számára egy ilyen összetett segítség túl költséges. Számunkra a munka hivatás is egyben, hiszen eredményességünk abban rejlik, ha másokat juttathatunk sikerre! Ezért is kínáljuk most fel azt a lehetőséget, amire mindenki várt, ami sokak piaci megakadását fogja majd feloldani! Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod az online marketing segítségével rakétaként szárnyaljon, nincs más dolgod, mint kitölteni a lap alján található űrlapot! Szolgáltatásainkat egyedi feltételekkel veheted igénybe, és az árat egy az egyben az eredményeink határozzák majd meg. Miért hagynál ki egy olyan lehetőséget, amivel te kizárólag nyerhetsz?

online_marketing_statisztika

Nincs több rizikó

Átlátható, elszámolás alapú szolgáltatásaink már kipróbáltan eredményesek, de nem kérjük, hogy ismeretlenül add nekünk a bizalmad! Próbáljuk ki a közös munkát, lássuk, hogy meddig jutunk vele, és csak az eredmények függvényében várjuk majd fizettségünket.

 

Határ a csillagos ég!

Nem kell többé azon aggódnod, hogy:

  • A szolgáltatások túl drágák
  • A kampány felénél elfogy a pénzed
  • Feleslegesen futnak a drága hirdetések
  • A választott módszerek nem hozzák a várt eredményt
sikerdijas_marketing

Na belevágunk?

Készen állsz rá, hogy valódi pozitív változás történjen vállalkozásod életében?

Ügyfélszolgálat

H-P: 10:00 – 17:00
Sz-V: Zárva

Töltsd ki az űrlapot!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi 24 órán belül válaszolunk megkeresésedre.