reklámfilm

Meséld el, mutasd be, vagy illusztráld profin

A legtöbb információt videóval lehet közvetíteni

Neked is, Nekem is, mindenkinek kell!

 

Élőzz a social média felületeiden, készíts rövid ismertetőket vagy bemutatókat. Vágj bele, hidd el menni fog!

Tudom, hogy a videós reklámtartalmak létjogosultságáról nem kell beszélnem, hiszen ma már mindenki használja ezt a nagyszerű lehetőséget. A zsebedben biztosan van egy kamera- bár szerintem az csak egy mobil smile – talán selfi botod vagy állványod is van, szóval minden adott ahhoz, hogy ha eddig nem tetted, akkor most elkezdj videós tartalmakat készíteni!

DE FIGYELEM! Fontos közlemény következik!

A házilag készített Insta vagy Facebook videó nem egyezik meg a profi reklámvideóval!

A reklámfilm nem adhoc ötlet következménye. Az megfontolt, előre megtervezett, profin kivitelezett és precízül befejezett munka.

A profi reklámvideó készítése nem a felvételnél kezdődik. Ötletelés, forgatókönyv írás, helyszínbejárás, fények beállítása…és számtalan más lépés előzi meg a forgatást és még aztán jön csak az utómunka.

Mi a reklámfilm készítést komolyan vesszük, mert nekünk ez nem csak munka, hanem szenvedély is. És még valami. Imádjuk az elsöprő eredményeket!

Milyen típusú professzionális reklámfilmeket készítünk?

Szolgáltatás bemutatót

Termék bemutatót

Image filmet

Oktató videót

Interjút

Tudsz valakit, aki jobban ismeri a termékeidet nálad?

 

Na, és miket kérdeznél tőle, mondjuk egy interjúban?

Egy igazi beszélgetés, a jó kérdésekre érkező válaszok egy hozzáértő személytől a világ legtermészetesebb és egyben legmeggyőzőbb reklámvideó formátuma.

Próbáld csak ki és válaszolj szóban a leggyakrabban elhangzó kérdésekre valamelyik közösségi oldaladon! Hidd el, remek hatással lesz a vásárlásaidra.

Ha ennél is magasabb színvonalra vágysz, adjunk ennek együtt egy profi formátumot és töltsük fel minden online platformodra!

Miért éri ez meg neked?

  időt spórolsz az ügyfélszolgálatnak

  személyes márkát építesz

  bizalmat építesz

  vevőket szerzel

Olyan organikus eléréseid lesznek, hogy remegni fog a föld a lábad alatt!

Bemutatni valamit, ahogyan senki más nem csinálja?

 

Gondoltál már rá, hogy termékedet akár használat közben is prezentálhatnád? Vajon milyen hatása lenne ennek az eladásaidra?

Érdekesnek és izgalmasnak találod tevékenységedet… és rajtad kívül most ki látja, amit csinálsz?

A kutatások már egyértelműen bebizonyították, hogy a termékeket és szolgáltatásokat legjobban egy hozzájuk fűzött pozitív életérzés vagy élmény adja el.

A kérdés már csak az, hogy ha ezt Te is tudod, akkor Neked miért nincsen még ilyen célú termékbemutató vagy szolgáltatást bemutató reklámfilmed? Legyél úttörő a piaci szegmensben és mutasd be úgy a termékedet, ahogyan senki más!

Ezzel a húzásoddal elérheted, hogy még olyanok is vásároljanak nálad, akiket eddig senki másnak nem sikerült meggyőzni. Készen állsz? Akkor…

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások