REKLÁMFILM ÁRAK

MI NEM ÁRULUNK

ZSÁKBAMACSKÁT

Kedves leendő ügyfelünk!

Hogy mindig hatékonyan és eredményesen tudjuk végezni munkánkat, minden folyamatot egy kb. 1 órás konzultációval kezdünk, mely során felmérjük, milyen feladatok elvégzésre van szükség a cél érdekében. Előre szeretnénk neked elmondani, hogy nem vállalunk olyan folyamatokat, melyek szerintünk nem vezetnek eredményre, és nem fogadjuk el megbízásodat, ha úgy érezzük, érdemben nem tudunk Neked segíteni. Mi minden esetben egyedi árajánlatot dolgozunk ki ügyfeleinknek és lehetőséget biztosítunk arra is, hogy egy teljes hónapon keresztül kockázat mentesen belekóstolhassanak a közös munkába velünk. Ez a lehetőség számodra is adott, pusztán annyit várunk el tőled cserébe, hogy az első hónap végén hozd meg a konkrét döntésedet: folytassuk-e együtt, vagy sem! Akkor sincsen baj, ha valaki úgy dönt, mégsem minket keresett, bár szerencsére ilyen eddig csak elvétve fordult elő.

Az eddig leírtak tükrében, csak hogy politikailag korrektek legyünk (és megfeleljünk a törvényi kötelezettségeknek) el kell mondanunk, hogy az itt feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. Ha Te konkrét és személyre szabott ajánlatot szeretnél, ne késlekedj, töltsd ki űrlapunkat, és 24 órán belül egyeztetünk veled egy időpontot az első konzultációra!

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások