referenciák

Reklámfilm

Egy jól sikerült reklámfilm meghozhatja a régen áhított sikert, ezt már több alkalommal is sikerült megtapasztalnunk. Az igazán jó videók ma gyorsabban terjednek a neten, mint a pletyka. Buta, aki ezt nem látja át és lemarad, aki nem él ezzel a lehetőséggel. Az eddig elkészített videóink egytől egyig kimagasló számú organikus elérést mutattak, mert az emberek szívesen megosztják a figyelemfelkeltő és kreatív tartalmakat. Szóval, neked van már reklámfilmed?

Logó tervezés

A logó a cég arca, és mint az embereknél az arcot, a cégeknél a logót figyelik meg előszőr, ennek alapján alkotják meg az emberek az első ítéletet. Egy logó csak akkor lehet jó, ha abban a cég lelke is benne van, ez pedig kizárólag pontos egyeztetések és lelkiismeretes tervezés útján lehetséges. A lent látható logók olyan tervezési példák, melyeket egytől egyig szeretünk és amikre büszkék vagyunk. Emellett pedig örömmel elmondhatjuk, hogy a megrendelőink is nagyon elégedettek voltak ezekkel a végeredményekkel.

Névjegykártya tervezés

Sokan elavult eszköznek tartják a névjegykártyát, pedig még mindig elengedhetetlenül fontos része bemutatkozásunknak. Egy szépen megtervezett, dizájnos névjegykártyát mindenki eltesz és megjegyez, ez pedig hozzásegít a további sikerhez. Nálunk az egyeztetést követően minden megrendelőnek két különböző névjegykártya terv készül, melyek közül maga választhatja ki azt, amelyikkel jobban tud azonosulni.

 

cs_nevjegy_latvany

Szórólap tervezés

Egy szórólapnak számtalan funkciója lehet. Szolgálhat ismeretterjesztésre, felhívhatja valamire a figyelmet, adhatunk vele kedvezményt vagy meginvitálhatjuk az embereket egy rendezvényre… a lehetőségek száma végtelen. Legyen bármi is a szerepe, a legfontosabb, hogy a szórólap szépen belesimuljon a cég arculatába, de mégis elég figyelemfelkeltő legyen mind színek, mind pedig szövegezés tekintetében.

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások