Mi bevállaltuk, amit csak nagyon kevesen a szakmában! 1 egész hónapig tesztelheted szolgáltatásainkat és gondolkodhatsz rajta, hogy megbízz-e minket céged marketing feladataival, vagy sem!

Miért jött létre ez a lehetőség?

feladatok, hiszen a sikeres munkavégzéshez adatokat és belépéseket kell rendelkezésre bocsájtani, jogosultságokat kell adni, és ezt lássuk be, nehéz, ha idegenekről van szó! Ráadásul a legtöbb esetben ezt a megbízást több hónapra kell megtenni ismeretlenül, és nincs túl nagy mozgástere az ügyfélnek, ha aláírta a szerződést, de mégsem elégedett a folyamatokkal.

Mi utáljuk a kiszolgáltatott helyzeteket, ezért nem szeretnénk, ha ügyfeleink egy percig is azt éreznék, hogy nincsen választásuk!

Az első hónap szinte minden esetben főleg az ismerkedésről, a feltérképezésről és a folyamatok beindításáról, optimalizálásáról szól. Mivel ebben az időszakban még sokkal több az egyeztetés és konzultáció, mint a későbbi szakaszokban, így lehetőségünk adódik alaposan megismerkedni, mielőtt úgy döntünk, hogy elköteleződünk egymás mellett néhány hónapra. Ne félj! Mivel nekünk az az érdekünk, hogy végül megkapjuk majd munkánkért a fizetésünket, így mindent bele fogunk adni a tesztidőszakban is.

Milyen szolgáltatásokat próbálhatsz ki a teszt időszakban?

A folyamatot minden esetben egy alapos feltérképezéssel kezdjük, így közösen meg tudjuk majd határozni, milyen marketing szolgáltatásokra van szüksége vállalkozásodnak, és milyen ütemben tudjuk ezeket elvégezni. A stratégia kialakításakor nem csak azt vesszük figyelembe, hogy milyen módszerek vezetnek majd sikerre, de azt is, milyen az adott vállalkozás anyagi helyzete. Mi segíteni akarunk, nem pedig minden áron Neked dolgozni! Emiatt pedig előfordulhat az is, hogy visszautasítjuk megbízásodat. Nem vállalunk lehetetlen küldetéseket és nem végzünk olyan munkát, aminek szakmai rálátásunk szerint nincsen értelme.

 

A sikerre jutás eszközeként végzünk:

Hirdetéskezelést

Socialmédia menedzsmentet

Kommunikációs stratégia tervezést

Keresőbarát szövegírást

Kreatív tartalomgyártást

Online marketing tanácsadást

 

És mi történik, ha nem leszel elégedett?

Dolgozzunk együtt egy hónapig, ismerjük meg egymást és a közös munka folyamatait, és ha nem vagy elégedett, fizetési kötelezettség nélkül felmondhatod megbízásunkat! Nem fogunk mást kérni, csak hogy egy alapos indokkal támasztd alá döntésed, melyből tanulhatunk, hogy a jövőben még jobbak lehessünk!

Tehát most a teljes kockázatot átvállaltuk, de ezt azért mertük megtenni, mert biztosak vagyunk abban, hogy ha elvállalunk egy feladatot, azt tudjuk is teljesíteni.

Nos, készen állsz, hogy megkezdjük a teszthónapunkat? Vigyázz, a lehetőséget csak korlátozott számú ügyfél számára tudjuk biztosítani így, ha biztosan nem akarsz lemaradni, jelentkezz még MA! Töltsd ki űrlapunkat, és mi egy napon belül felvesszük Veled a kapcsolatot.