+36 70 679 1103

info@boompremier.hu

Szolgáltatások

Miben segíthtünk?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Advertisement

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Miért fontos a jó grafika, mit tud egy igazán jó grafikus?

Szerző: | márc 18, 2020 | Design | 0 hozzászólás

Az ember vizuális lény, és mint olyat, rengeteg impulzus éri egy nap. Már iszonyúan nehéz megjegyezni dolgokat, mert egyik inger a másikat éri, ezért a cégek megjelenésének egyre nagyobb a szerepe. Ha nem vagy elég feltűnő, nagyon hamar elfelejtenek.

Ezekből adódóan egyetlen vállalkozás, ami valamit is ad magára sem engedheti meg, hogy ne legyenek professzionálisak a vizuális megjelenései. Legyen az online, vagy éppen offline anyag, figyelemfelkeltőnek és magas színvonalúnak kell lennie.

Az otthoni sufnituningban készült logók és szórólapok ideje lejárt. Ha fel akarod venni a versenyt, akkor vagy grafikussá kell képezned magad, vagy meg kell bíznod valakit, aki ehhez szakértően ért. Mondjuk egy reklámgrafikust, aki nem csak a színek, betűk, formák ismerője, de azzal is tisztában van, mi hogyan hat legjobban az emberekre.

Azzal is tisztában kell lenned, hogy a grafika már teljes mértékben uralja az online teret is, tehát olyan szakembert kell választanod, aki a digitális megvalósításoknak is ismerője. Tudja, hogyan s miként kell vizuális anyagokat létrehozni a különböző internetes platformokra.

Ezért aztán a Te legnagyobb érdeked, hogy ne csak egy grafikust válassz, hanem egy olyan szakembert, aki az online marketingben is jártas. Így két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen nem csak lesz, aki létrehozza a tartalmaidat, de lesz olyan is, aki ezeket közzé is teszi, így anélkül kerül profin prezentált információ a felületeidre, hogy neked a kisujjadat is mozdítanod kellene.

És tudod mi lenne még ennél is jobb?

Ha olyat választanál, aki nem csak szerkeszteni, de készíteni is tud profi képeket. Akinek van felszerelése ahhoz, hogy ha szükséges, lefotózza azt, amit utána megszerkesztene. Sok grafikust kihívások elé állít a kép keresés, mert az ingyenesen felhasználható készlet igencsak véges, az ügyfelek meg nem nagyon szeretnek egy-egy poszt kedvéért fizetős képeket venni. Egy fotózni tudó grafikus ebből a szempontból is főnyeremény lenne.

A hab pedig az lenne a tortán, ha nem csak képek szerkesztésében, de profi videók gyártásában is kompetens lenne a grafikusod. Így egy kézben összpontosulhatna a teljes online és offline megjelenésed, nem kellen külön szakemberekkel folyton egyeztetni, rábízhatnád magad valakire, aki mindenben összefüggően és nagy szakértelemmel segít.

Nos, ha kedvet kaptál ahhoz, hogy megbízz egy ilyen céget, akkor nem kell tovább keresned.

A Boom Premier Studio képes elvégezni minden olyan feladatot, ami az internetes, vagy analóg céges prezentációidhoz szükséges lehet, ráadásul lelkiismeretesen.

Legyen az logó, poszt, kép, videó, szórólap, plakát, tábla, névjegykártya, internetes vagy rádiós hirdetés, nálunk jó kezekben leszel!