grafika

Reklámgrafika maximális hatékonysággal

Arculat tervezés, kreatív tartalmak, online és offline megoldások

Benne vagy egy kísérletben?

A szokásos „egységes arculat, profi megjelenés” duma helyett – ami nem butaság, csak unalmas – én most egy teljesen más nézőpontból szeretném megközelíteni, hogy miért van szükséged azonnal egy reklámgrafikusra. Arra gondoltam, hogy hosszú meggyőzés helyett inkább megmutatom Neked, hogyan működnek a jó vizuális tartalmak. Készen állsz?

Végezzünk el egy nagyon rövid tesztet!

Kezdj el görgetni a Facebookon vagy az Instagrammon. Megvan? Gyüjtsd össze fejben az első 5 posztot, aminél megálltál. Mi keltette fel az érdeklődésedet?

Szinte biztos vagyok benne, hogy az esetek többségében, -ha nem minden esetben- a kép feltűnősége állított meg és csak ez után koncentráltál a hozzá tartozó szövegre.

Látod? Ekkora hatása van egy jól megválasztott vagy megszerkesztett képnek és ezért kell mostantól neked is profi vizuális tartalmakat alkalmaznod!

Képzeld csak el, mi történne, ha holnaptól csak kiváló minőségű képi anyagokkal kommunikálnál?

Fontos, milyen képet alkotsz magadról!

Biztosan Te is ismersz olyan vállalkozásokat, amelyeknek a vizuális kommunikációja annyira karakteres, hogy elég egyetlen szempillantás, hogy tudd, az ő reklámjukat, posztjukat, terméküket látod.

Ez azért roppant előnyös, mert szavak nélkül is hatni tudnak, mindig szem előtt vannak. Mondanom sem kell, hogy ennek értéke manapság felbecsülhetetlen. Amit az emberek sokszor látnak, azt nem csak megjegyzik, de hitelesnek és megbízhatónak is tartják. Ha jó képeket használsz, többször megállnak nálad, így többször látnak és hamarabb vásárolnak. Ezek nem ígéretek. Tények!

Biztosan Te is szeretnél ennyire karakteres kommunikációt. Akkor miért nem teszel ezirányba lépéseket?

Azt gondolod, egy kisvállalkozásnak nem elérhető a minőségi grafikai tervezés?

Egy frászt!

A Boom Premier Studio a kisvállalatok reklám és marketing ügynöksége! Mi arra szakosodtunk, hogy Neked kínáljunk versenyképes de elérhető lehetőségeket!

Nincs több kifogás! Akár már ma megkezdhetjük a közös munkát!

Milyen tervezéseket kérnek tőlünk a leggyakrabban?

%

Kreatív tartalmak

%

Szórólap, meghívó

%

Névjegykártya

%

Logó

%

Teljes arculat

Még mindíg megéri offline eszközökben gondolkodni!

Azt gondolod, a szórólap egy ósdi megoldás és úgyis mindenki csak kidobja? Engedd meg, hogy ezt megcáfoljam! Szerintem a szórólap = alacsony befektetés/nagy lehetőségek!

Amiben igazad van, hogy az unalmas, standard szórólapok rendszerint a kukában végzik. De mi a helyzet akkor, ha a szórólap valamiféle előnyt jelent vásárlódnak, ügyfelednek? Ha a felmutatásával legközelebb kedvezményesen tud nálad vásárolni, hidd el, nem fogja kidobni! Szeretnél masszív törzsvásárlói réteget? Hát építs ki pontgyűjtő rendszert! Gondolnád, hogy ezt is megteheted egy szórólap segítségével? Tessék ezzel a témával kapcsolatban is innovatívan, eredményorientáltan gondolkodni!⠀

És mit gondolsz, van még értelme a névjegykártyának? És pontosan mi az?

Ahány iparág, annyi féle jó válasz létezik a kérdésre, de hadd adjak egy pár ötletet, hogy mire lehet a jelenlegi élethelyzetünkben a névjegykártyát hatékonyan felhasználni:

  • Ha online kereskedő vagy: helyezz minden csomagba névjegykártyát, így jobban megjegyezhető, könnyebben ajánlható leszel
  • Ha szolgáltató vagy: elégedett ügyfeleidnek mindig adj 2 névjegykártyát. Egyet azért, hogy mindig kéznél legyen elérhetőséged, egyet azért, hogy tovább tudjon ajánlani.
  • Ha üzletember/asszony vagy: a megbeszéléseid nyitómozdulataként nyújtsd át a névjegyedet. Ha ezt elsőként teszed, fölényre teszel szert tárgyalópartnereddel szemben.
  • Ha fizikai boltod van: Vásárláskor helyezz a csomagba névjegykártyát, és hívd fel rá a figyelmet, hogy a rajta szereplő online elérhetőségeken értesíted vásárlóidat aktuális kedvezményeidről.

Olyan előnyök ezek, amiket kár lenne nem kihasználni. És hogy valóban maradandó hatást érj el, terveztess egyedi névjegykártyát a Boom Premierrel!

Hogyan zajlik a folyamat?

Gyere és vágjunk bele valami újba!

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot, küldd el Nekünk és mi 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Ne félj, nincs veszíteni valód! Az űrlap beküldése még nem kötelez semmire.

Szolgáltatások