Te biztos vagy abban, hogy teljesen megfelelő a weboldalad? A 21. század kereskedelmének nyomós része zajlik az interneten, így egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az online boltok és egyéb platformok, azok minősége és megjelenése. Ha elkezdesz keresgélni a Google-ben, hamar találsz weboldal készítést ingyen, pár tíz ezer forintért is, de ha mélyebben beleásod magad a témába, rábukkansz majd a sokszor akár több milliós árajánlatokra. Ugyan mi jelenthet ekkora különbséget?

 

Egy autós példán keresztül tudom Neked érthetően bemutatni, miért mozognak a weboldal készítés árak ennyire széles skálán. Tételezzük fel, hogy szükséged van egy járműre, ami elvisz A-ból B-be. Erre alkalmas lehet egy bicikli, egy Trabant, egy 15 éves Skoda Fabia, egy 5 éves Volkswagen Passat, vagy egy vadiúj ML Mercedes is. Ugye, itt nem is kérdés, mi lesz a különbség az egyes választások között… Ugyan ez a helyzet a weboldalaknál is. Széles a választék, sok lehet a tudás béli különbség, elérhető rengeteg funkció, plusz élményfaktor, kényelmi megoldás és luxus dizájn elem, amiknek egytől egyik áruk van. A kérdés pusztán az, hogy Neked mi a célod a weboldaladdal és hogy milyen messzire szeretnél vele eljutni. Mert, ha csak a sarki közértig indulsz, a bicikli is bőven megteszi, de ha a cél egy világkörüli út, úgy nagyon is meg kell választanod, hogy milyen komfortra, funkciókra és milyen szintű megbízhatóságra van szükséged. Na, persze nem azt akarom mondani, hogy a világ végéig nem lehet egy egyszerűbb járművel elmenni, csak a legdrágábbal, mert ez nem lenne igaz. De érdemes azon is elgondolkodni, hogy ha a járműved idő közben elhasználódik, és újat kell venned, akkor összességében többet költöttél, mint ha kapásból egy jobb minőségűt vettél volna, nem igaz? Ezért is érdemes weboldalad megtervezését profi kezekbe adni és jól átgondolni, mi az, amire biztosan szükséged lesz, hogy sokszori módosítás és kellemetlenség nélkül tudd elérni a célodat.

Alaposság és profizmus, már az alapoktól

A weboldalkészítéssel kapcsolatos profi tervezőmunka a legapróbb részletekre is kiterjed. Ilyen apróságok például a megfelelő domain kiválasztása, vagy az optimális méretű tárhely meghatározása is. Ez után pedig egy nagyon fontos lépés következik, mégpedig a weboldal koncepciójának felállítása. Minden vállalkozás egyedi, így minden weboldalnak is annak kellene lennie, hogy a lehető leghatékonyabban tudja támogatni a céges folyamatokat. Nagyon sok féle weboldaltípus létezik, és lassan már komplett vallási közösségekkel felérő, a weboldalkészítésről eltérő hittel és meggyőződéssel gondolkodó weboldalkészítő és webdizájner van a piacon, így nagyon nehéz egy laikus számára eldönteni, kinek van igaza, kiben bízhat és mi lesz a jó megoldás számára.

Átlátható és haszonorientált struktúra, érthetőség és kezelhetőség

Mint az ismerkedésnél, úgy a vásárlásnál is rendkívül fontos az első benyomás. Egy rosszul dizájnolt oldal, legyen az funkcióiban bármilyen hatékony és sokoldalú, képes elriasztani a vásárlókat, hisz kinézete bizalmatlanságot okoz az érdeklődőkben. Modern, igényes, figyelemfelkeltő és ízléses – ezek egy igazán sikeres weboldal kinézetének ismérvei. És ha valódi sikereket akarunk elérni az online térben, úgy kötelezően jól kinéző, arculatazonos weboldalt kell vásárlóink, érdeklődőink számára prezentálnunk. Ha pedig ez alapján kivívtuk bizalmukat, előállhatunk website-unk megnyerő funkcióival, azaz belső értékeivel.

 

Sikerorientált gondolkodás, vevőorientált weboldal

A Boom Premier Studio sokoldalú szolgáltatási palettája garantálja számodra, hogy az általunk készített weboldalad nem csak kiválóan funkcionális, de elragadóan szép és igényes is lesz. Grafikai ismereteink, vizuális marketing tudásunk megfelelően támogatja, hogy weboldalad kinézete arculatazonos és egységes legyen, online marketing tudásunk elősegíti, hogy ne csak a felhasználóid, de a Google is szeresse majd internetes platformodat. Mi nem csak összeállítjuk, de ki is próbáljuk, és használhatóvá is tesszük számodra. Hogy mit is jelent ez? Azt, hogy tőlünk minden esetben egy SEO szempontból optimalizált, felhasználóbarát, lehető leggyorsabban betöltődő, reszponzív és követőkódokkal felvértezett weboldalt kapsz, amit igény esetén összekapcsolunk levelezőrendszerrel, ügyfélkezelővel, beállítjuk rajta az összes különféle fizetési módot is, így Neked más dolgod nem is lesz, mint követni rajta a várakozáson felüli eredményeket. Vedd fel velünk a kapcsolatot és mondd el, milyen célokat szeretnél oldalad révén megvalósítani, majd bízd ránk, hogy az ehhez leginkább optimális weboldalt megtervezzük és gyakorlatban is létrehozzuk számodra.