+36 70 679 1103

info@boompremier.hu

Szolgáltatások

Miben segíthtünk?

Web design

Fusce sagittis et nisi in feugiat

SEO Services

Fusce sagittis et nisi in feugiat

eCommerce

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Social media marketing

Fusce sagittis et nisi in feugiat

Advertisement

Fusce sagittis et nisi in feugiat

A webáruházad forgalma és a termékfotóid kapcsolata

Szerző: | márc 18, 2020 | Termékfotó | 0 hozzászólás

Amikor vásárlói elemzést készít az ember, elsőként el kell gondolkodni vásárlói fejjel. Mivel manapság szinte mindenki vásárol már online, nem is olyan nehéz belegondolnunk magunkat ebbe a helyzetbe, és elgondolkodni azon, mi generál vásárlást és mi az, ami ettől visszatart minket.

Ez egy igencsak összetett folyamat, szinte az összes hatást érdemes vizsgálni, ami a keresőszó Google-be való beírását követően ér minket, vagy akár előtte, de nem szeretnék nagyon tudományosan csapongani, ezért szorítkozzunk csak a termékképekre.

Mikor meglátsz egy szép ruhát, egy jó cipőt, egy finom ételt a neten, nem feltétlenül maga a termék számtalan előnyös tulajdonsága hat rád elsőként. Gondolj csak a fotómodellekre, akik nem elég, hogy önmagukban is gyönyörűek, de egy fotózás alkalmával órákig sminkelik őket, majd hosszú időt töltenek a fények megfelelő beállításával, a megfelelő fotózási szög és póz megtalálásával, és mikor elkészült a kép, még utómunkával is rásegítenek, hogy amit ott látunk majd azon a fényképen, az tökéletes összhatást mutasson. Nem az tetszik az adott képen, hogy a rajta szereplő lány 3 nyelven beszél, sem az, hogy havi szinten adakozik a rászorulóknak, még akkor sem, ha ezeket mind tudjuk róla. Az tetszik, amit ezzel a sok megfeszített munkával láttatnak velünk.

Tedd a szívedre a kezed, és valld be magadnak, hogy a Te fotóid elkészítésénél ennek az energiának mekkora részét adtad bele?

Persze, ma már mindenkinek van jó felbontású kamerája, amivel viszonylag jó minőségű képeket lehet készíteni, de nem gondolod, hogy az igazán ütős végeredményhez a fotós személye is szükséges? A rálátása, a szaktudása, a tapasztalata mind hozzájárulnak a tökéletes végeredményhez.

Nyilván, ez csak akkor érdekes, ha Te törekedsz vállalkozásodban a profizmusra, és nem éred be kevesebbel, mint a maximum, amit az eladásokból ki lehet hozni. Mert visszatérve a vásárlói szokásokra, hiába elterjedt már az online vásárlás, az emberek bizalmatlanok, és ha Te véletlenül nem egy világszerte ismert márkát üzemeltetsz, úgy még ki kell építened a bizalmat és az ismertségedet ahhoz, hogy igazán nagy vevőkörre tehess szert. A profizmus pedig egyértelműen a vásárlói bizalom leghatékonyabb generálója.

Így azt hiszem, nem is kell többet mondanom, már Te is érted, miért fontos, hogy az online boltodat csak és kizárólag profi termékfotókkal töltsd fel! Már csak annyi a kérdés, hogy ki tudja elkészíteni ezeket a fotókat.

Elmondom, hogy én a helyedben miért választanék a Boom Premier Studio termékfotózás szolgáltatásai közül!

  • Nálunk biztosan azt kapod, amire számítasz, vagy többet.
  • Itt a kiváló eredmények nem csak ígéretek, valóban profiként végezzük el a ránk bízott feladatokat, hiszen minden projekttel azonosulunk és a cégedet, termékeidet sajátunkként kezeljük.

Ha belevágsz, már nem kell többé amiatt aggódnod, hogy azért esel el vásárlásoktól, mert a képeid nem elég vonzóak az érdeklődőid számára. Stimmelni fog a minőség, a dizájn, és az is elsődleges szempont lesz, hogy a képek összessége a megfelelő impulzusokat adja, és a lehető leghatékonyabb vevőcsalogató érzéseket generálja!

Ne pazarold az idődet, mert minden nappal vásárlások tömkelegétől eshetsz el!